شیرامین تزه خبرلری

هر آنچه از شیرامین می‌خواهید ...

آلوچه

  • ۱۰۶



آشنایی با برخی خواص آلوچه

آلوچه یا گوجه سبز از نوبرانه های فصل بهار است. گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.


این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.


–  از خواص آلوچه ، خاصیت مسهلی آن است که بخوبی شناخته شده است.

خواص آلوچه

–  به خاطر ماده زرد رنگی که شبیه جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین A می شود در نتیجه برای درمان بیماری شبکوری و رشد بدن مفید است.

– در آلوچه املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد.

– از خواص آلوچه نرم کنندگی آن می باشد.

– این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.

– آلوچه ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد.

– آلوچه به‌دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– برای درمان بیماری ضعف اعصاب و درمان بیماری کم خونی از آش آلوچه استفاده کنید.

– برای درمان بیماری نقرس آلوچه را مانند آلو بمکند. آلوچه مدر است و اعمال کلیه را تنظیم می کند.

– برای دفع کرم معده 25 تا 30 گرم برگ درخت آلوچه در 500 سی سی آب جوشانده سپس میل شود.

– مغز هسته آلوچه نیز همین خاصیت فوق را داشته اما با احتیاط مصرف شود چون سمی است.

– آلوچه برای قطع ترشحات سفید رنگ خانمها استفاده می شود. همچنین تنظیم کننده عادت ماهانه می باشد.

– مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

– گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود.